Rođendan kao nijedan do sada!

Vaše dete je preraslo klasične rođendaonice?

Svako dete dođe u taj kritičan period pred pubertet, kada je za određene aktivnosti “preveliko”, a za druge “premalo”.

Pronaći idealnu aktivnost za proslavu rođendana (a, da to nije ispred ekrana) za roditelje tada predstavlja pravu noćnu moru.

Uveravamo Vas, idealno rešenje zaista postoji!

Šta nudi Escape Zone?

 

Escape Zone je mesto gde Vaše dete može proslaviti nezaboravan rođendan! Prostor je prepun interesantnih zagonetki i interaktivnih igara – koje aktiviraju vijuge i bude timski ili takmičarski duh u svakom posetiocu.

Vaše dete postaje pravi mali detektiv i, uz pomoć svojih drugara, u Room Escape sobama rešava prave-pravcate misterije. 

Za one koji su uvek u potrazi za blagom, tu je Escape Box – kutija koja čvrsto čuva tajnu i skriveno blago. Uz malo magije (koju još nazivamo i timski duh) i nešto više detektivskog posla, kutija će postati još jedna enigma koju će slavljenik s društvom uspešno rešiti.

Kada dođe momenat da se pobednik ipak izabere, vreme je za malo nadmetanja i za Play Zone! Play Zone nudi veliki broj igara koje testiraju reflekse i u svakom bude takmičarski duh. Ono što je najvažnije – sve igre su bez klasičnog ekrana i neodoljivo zarazne!

SADRŽAJ

ROOM ESCAPE 2X

Escape Zone nudi dve Escape sobe – tematske sobe u kojima se nalazi niz zagonetki. Slavljenik i njegovi gosti imaju sat vremena da reše zagonetke i ispune misiju. 

Room Escape je kao film u kojem su Vaša deca glavni akteri – oslobodiće detektiva u sebi!

ESCAPEBOX

Koncept je sličan kao kod Ecape Room-a, s tim što se ne radi o tematskoj sobi nego o zaključanoj zagonetnoj kutiji. Timski rad dovodi do rešenja zagonetke i otkrivanja šta se to krije u misterioznoj kutiji!

PLAY ZONE

Play Zone nudi veliki broj zabavnih i jedinstvenih igara, koje će u svakom detetu probuditi takmičarski duh. Do izražaja će doći njegove veštine, a sve vreme će se sjajno zabavljati.

Đure Jakšića 2, Novi Sad

KONTAKT